Συλλογή Έργων Τέχνης

  Η Βάση Έργων Τέχνης των Συλλογών του Ιδρύματος απευθύνεται σε ερευνητές, μελετητές, φοιτητές και άλλους διαδικτυακούς επισκέπτες που ενδιαφέρονται να αναζητήσουν πηγές για την Ιστορία της Τέχνης, τη ζωγραφική, τη γλυπτική, τη χαρακτική και άλλα είδη μέσα από τις Συλλογές του Τελλογλείου Ιδρύματος.

  Αρχεία Ιστορίας και Τέχνης

  Η Βάση Δεδομένων απευθύνεται σε επισκέπτες που ενδιαφέρονται να αναζητήσουν πηγές για την Ιστορία της Τέχνης, τη Λογοτεχνία, την Σύγχρονη Ελληνική Ιστορία, τον Πολιτισμό, μέσα από τις Συλλογές των δωρητών του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών.

  Μουσική εικονογραφία - ΜΙΤΟΣ

  Η ψηφιακή βάση δεδομένων ΜΙΤΟΣ απευθύνεται σε ερευνητές, μελετητές και διαδικτυακούς επισκέπτες που αναζητούν εικονογραφικές και γραμματειακές μαρτυρίες για την ελληνική μουσική, τον χορό και τις παραστατικές τέχνες από την προϊστορική περίοδο έως την σύγχρονη εποχή.

   

   


  Η Πνευματική Ιδιοκτησία και τα περιουσιακά δικαιώματα του παρόντος ιστοτόπου καθώς και του περιεχομένου του ανήκει στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. (ν. 2121/93 για την Πνευματική Ιδιοκτησία).

  Απαγορεύεται κάθε αναδημοσίευσή και γενικά η αναπαραγωγή του περιεχομένου η αποθήκευσή του σε βάση δεδομένων η αναμετάδοσή τους σε ηλεκτρονική ή οποιαδήποτε άλλη μορφή και η φωτοανατύπωσή του με οποιονδήποτε τρόπο για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την άδεια του Τελλόγλειου Ιδρύματος.

  Επιτρέπονται οι ακόλουθες χρήσεις του περιεχομένου του ιστοτόπου η Πνευματική Ιδιοκτησία και τα περιουσιακά δικαιώματα των οποίων ανήκουν στο Τελλόγλειο Ίδρυμα, εκτός εάν ισχύουν άλλοι όροι:

  • Αναπαραγωγή περιεχομένου πνευματικών δικαιωμάτων του Τελλόγλειου Ιδρύματος και έργων τέχνης που ανήκουν στην ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του, για μη εμπορική έρευνα, ιδιωτική μελέτη ή για σκοπούς διδασκαλίας. Όπου δημοσιεύονται έργα τέχνης, πρέπει να προσδιοριστεί η πηγή του περιεχομένου και να αναγνωριστεί η κατάσταση πνευματικών δικαιωμάτων του, π.χ. «Τίτλος, Καλλιτέχνης, Ημερομηνία Δημιουργίας, Φωτογραφία: © Τελλόγλειο Ίδρυμα, Θεσσαλονίκη [τρέχον έτος]»

  • Αποθήκευση και εκτύπωση του περιεχομένου σε τοπική βάση δεδομένων για προσωπική και μη εμπορική μόνο χρήση

  • Αποστολή του περιεχομένου σε τρίτα πρόσωπα για προσωπική τους χρήση, μόνο εφόσον προσδιοριστεί η πηγή του περιεχομένου και να αναγνωριστεί η κατάσταση πνευματικών δικαιωμάτων του, π.χ. «Τίτλος, Καλλιτέχνης, Ημερομηνία Δημιουργίας, Φωτογραφία: © Τελλόγλειο Ίδρυμα, Θεσσαλονίκη [τρέχον έτος]»